Wij onderzoeken altijd of u wellicht voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. Bij de Raad voor Rechtsbijstand wordt een verzoek ingediend tot afgifte van een toevoeging. De Raad voor Rechtsbijstand beoordeelt uw verzoek aan de hand van vastgestelde financiƫle grenzen. Meer hierover kunt u lezen op de website www.rvr.org.
Voordat een toevoeging wordt aangevraagd is het belangrijk een diagnose document aan te vragen bij het Juridisch Loket (www.juridischloket.nl). In dat geval ontvangt u een korting van de Raad voor de Rechtsbijstand op de eigen bijdrage.

Mocht u een rechtsbijstandsverzekering hebben dan kunt u bij uw verzekeraar navragen of de kosten van onze werkzaamheden voor u onder de dekking van de verzekeringspolis vallen.

Komt u niet voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking en/of heeft u geen rechtsbijstandsverzekering dan brengen wij u voor onze werkzaamheden ons honorarium in rekening. Het honorarium wordt afgestemd op allerlei factoren, waaronder de spoedeisendheid, het financieel belang en andere redenen.